Laserontharing Opties

De behandelperiode varieert aangaande enige maanden tot jaren, afhankelijk betreffende de grootte betreffende dit oppervlak.

Dat klopt, maar een aangroei over jouw lichaamshaartjes loopt niet synchroon. Dus mits nu het ene haartje op jouw been een stoppeltje zorgt, vervolgens kan dat over een poos iemand haartje zijn. Dus vernietig jouw nu haartje a en later haartje b. Regelmatig mag daar ons verschil aangaande enige maanden zijn. Zeker dan kan er na ons zoveel maanden onverwacht zeker alsnog een haartje op jouw been komen.

Het kan zijn verstandig teneinde na het ontharen teveel zonlicht te vermijden en teneinde gedurende ons zoveel weken na het ontharen een zonnebrandcrème te benutten (minimaal factor 20).

Je vond laserontharen altijd ons eng wat, daar ik bang was het dit pijn zou doen. Ik hoorde horrorverhalen aan verbrande huid en het soort spullen. Mijn irritatie nam wel de overmacht zeker ik heb gegoogled met de term ‘’pijnloos’’. Derma Sensation kwam meteen naar boven, en ons vrijblijvende intake waarbij ik ook een momentje kon aanvoelen dat het tevens écht pijnloos was, vond je een lekker aanbod.

Kom vervolgens langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Het resultaat is een een huidanalyse en een huidtherapeut stelt vanwege u ons persoonlijk behandelplan op. Zo weet u dan ook precies die manier wegens u dan ook dit meest passend is en hetgeen u dan ook kunt verwachten.

Let wel: daar zijn verscheidene soorten IPL apparaten en niet ieder toestel kan zijn een momentje efficiënt. De apparaten welke wij beschikken over getest zijn Luminette en Photosilk.

Een functie betreffende ontharen betreffende laser is mits volgt. De via de laser uitgezonden zuivere en sterke lichtstraal (800 nm golflengte) is omgezet in warmte en door het pigment in dit hoofdhaar naar dit haarzakje geleid.

Belangstelling een consult met bij ons kliniek voor een indicatie over de behandelkosten wegens jouw eigen situatie.

De huidtherapeuten bestaan expert op dit gebied aangaande ongewenste haargroei. Ze begrijpen exact hetgeen te doen teneinde u in zo’n kort mogelijke tijd betreffende het allerbeste resultaat te voorzien. Een super gladde, zachte en haarvrije huid.

Hopelijk heb je op fundering van deze fout over mijzelf ook niet al een verkeerde aanschaf gedaan, ingeval het wel het geval kan zijn verzend mijzelf vervolgens een mailtje tot Sanne@detopvijf.nl opdat we iets kunnen organiseren. Bedankt wegens de oplettendheid!

Op de prijslijst ogen de meeste voorkomende ontharingsbehandelingen. Bezit u vragen aan een kosten met een verzorging die ook niet vermeld ogen op onze prijslijst, dan raden aan we u teneinde een kosteloos consult in te uitstippelen voor onze huidtherapeut.

Wist u dan ook het haartjes in een bepaalde tijdkring groeien? Voor SENSITIF hier geraken enkel een hoofdharen welke in een groeifase – dit wordt ook wel ‘levendige periode’ genoemd – behandeld. Een overige haartjes kunnen simpelweg niet effectief bestreden geraken. Daarom het u dan ook verscheidene behandelingen moet ondergaan teneinde tot het gewenste resultaat met een definitieve ontharing te aankomen.

Vier weken vanwege een verzorging mag u dan ook ook niet bij de zonnebank ofwel zonnen buiten factor 50, hierbij voorkomt u ouderdomsvlekken. Gedurende zwangerschap of een antibioticakuur kan er niet onthaard geraken.

nl indexeert wegens deze behandeling enig klinieken met een ZKN-keurmerk. Een klinieken betreffende een ZKN-keurmerk voldoen aan een strengste eisen. Daardoor ben jouw verzekerd betreffende een geborgde capaciteit met medische zorg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *